18-06-2011
Door: Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Ingrid
18 Juni 2011 | Ghana, Accra
Hellooo :)
Eindelijk foto’s van de lieve negerkindjes. En ze zijn inderdaad heel lief!! Deze week waren er nog meer Obruni’s op de school, dus de kinderen waren zooo enthousiast:)Gister hebben we drumles gehad, Dat was nog moeilijk! Maar wel leuk!
Kaat en ik gingen een stukje door het dorp wandelen, kwamen er allemaal kinderen aan, Je kent ze nog geen vijf minuten en ze zeggen al :’you are beautiful, I love you, I wanna be your friend ,’ echt grappig. Het liefst wouden ze allemaal je hand vast houden. We hebben er ook foto’s van, en dan doe je een pas achteruit om iedereen op de foto te krijgen, lopen ze allemaal naar voren, hahah.
Morgen gaan we naar een wildpark hier in de buurt en volgend weekend naar Mole National park. Dat wordt dus een lang weekend, maar heb er nu al zin in !! Gelukkig heeft Kaat net zoveel plannen als ik en hebben we eigenlijk zelfs tijd tekort haha, alle weekenden zijn al vol gepland. Het liefst zou ik langer blijven om nog een paar weken rond te reizen.
De dag gaat ook zo snel voorbij! Misschien moet ik wel eerder opstaan, aangezien de meeste mensen hier om vijf uur opstaan, het dan ook al licht is. En bij gebrek aan stroom gaan wij ook maar rond half negen naar bed…
Verder gaat het op de school zijn gangetje, ga volgende week proberen wat creatieve dingen te doen met de kinderen. De physical education is niet de hele dag, dus ik heb ook veel tijd dat ik gewoon in de klas ben. Bij sommige lessen kan ik wel wat helpen, maar af en toe ook niet en is het vooral luisteren. Dan kan ik misschien bij de allerkleinste wat knutselen of een spelletje doen, aangezien die nog geen rooster hebben en de juffrouw daar alles goed vindt. Dat lijkt me wel leuk en dan heb je ook wat meer variatie, maar goed dat moet ik allemaal nog zien.
Dat was het alweer voor vandaag, de volgende keer ( geen idee wanneer ) zal het verhaal een stuk langer zijn verwacht ik .
bye bye !
bye bye !
18 Juni 2011 - 15:59
Kristel:
leuk om die foto's te zien! haha jij valt wel op tussen al die zwarte kindjes.
fijn dat kaat ook zoveel wil doen, net als jij! dat komt goed uit ;)
geniet er nog van, dan doen wij dat ook hier ;)
18 Juni 2011 - 17:37
Anke:
Heee, echt fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt :D ik zal binnenkort weer even reageren op je mail! ben vandaag met school in dusseldorf geweest was kei leuk! en heb dan vanaf maandag stage 7 dagen, heb er wel zin in :) inderdaaad eindelijk foto's van je schattige negerkindjes. en je hebt gelijk ze zijn echt schattig! neem ze maar mee naar huis haha:D nog veeel plezier daar en geniet er van he zusje!
xxxx -
19 Juni 2011 - 11:05
Marly:
super leuk die foto's ing! Echt gaaf om jou daar tussen die mensen te zien staan... En al die plannen, hartstikke leuk, geniet er van!
x -
22 Juni 2011 - 17:35
Kiessss:
Haha Ingrid, die kindjes zijn echt gaaf :d Fijn om te zien dat alles goed met je gaat daar.. Nog eventjes en je bent alweer terug, tijd vliegt echt voorbij zo ;)
Leuk verhaal weer, dit keer zelfs zonder enge beesten hehe! Have fun nog and see you soon. xxxx